Loading...

Адвокат Исперих

Ако търсите добър адвокат Исперих, който да се отнесе сериозно и отговорно към Вашите нужди, свържете се с адвокат Славяна Илиева, регистриран адвокат в Адвокатска колегия Разград. Адвокат Илиева специализира в областта на гражданското право, по-конкретно в областта на семейното, наследственото и вещното право.

Адвокат Исперих – помощ на длъжници по образувани изпълнителни дела

Адвокат Илиева има дългогодишен опит в сферата на изпълнителното производство. Запозната е в цялост с процеса на образуване на изпълнителни дела, проверка на изпълнителни дела при ЧСИ, установяване актуално състояние на дълга Ви, установяване кога са извършвани действия по изпълнителното дело и дали тези действия са законосъобразни, преценка дали задължението е погасено по давност. Помощ за прекратяване на изпълнителни дела.

Развод по взаимно съгласие и развод по исков ред

Ако имате въпроси, които Ви интересуват, относно Вашия предстоящ развод и последствията от него, не се колебайте да ги зададете на адвокат Илиева. Може да запишете час за консултация на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта. Адвокат Илиева може да съдейства и за присъждане на издръжка, увеличение на издръжка, помощ при неплащане на издръжка и още много други актуални въпроси в сферата на семейното право. Може да се свържете с адвокат Илиева – добър адвокат Исперих и относно задействане на процедура по издаване на заместващо съгласие за пътуване на дете в чужбина.

Проверка на наследство

Ако Ваш наследодател е починал и Вие искате да разберете какво е Вашето наследство – не се колебайте да свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта. Как се извършва делба на наследство, дали трябва да направите отказ от наследство, дали наследявате повече пасиви, отколкото активи – всичко това ще разберете след цялостна проверка на наследство.

Това е само малък списък от услугите, които извършва адвокат Славяна Илиева. Ако Ви интересува компетентното мнение на адвокат Илиева по конкретен въпрос, свържете се на телефон 0895071410.

Please follow and like us:
Pin Share
YouTube
LinkedIn
Share