Loading...

Адвокат Цар Калоян

Ако се нуждаете от компетентен адвокат Цар Калоян, свържете се с адвокат Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта и запишете час за консултация. Адвокат Славяна Илиева е регистриран адвокат в Адвокатска колегия Разград, като адреса на кантората е град Разград, улица Марица 1, офис 39. Консултацията може да бъде извършена както на място в кантората, така и по телефона. Моля, не идвайте директно в кантората, без записан час. Поради натовареността на графика си, адвокат Илиева може да не бъде в този момент в кантората. Препоръчително е да се уговорите час за консултация предварително по телефона.

Адвокат Цар Калоян – специалист в сферата на семейното право

Адвокат Илиева практикува основно в сферата на семейното право, като поема дела за развод, издръжка и родителски права. Адвокат Славяна Илиева може да Ви съдейства за развод по взаимно съгласие или развод по исков ред, развод, при сключен брак в чужбина с чужденец или с български гражданин, развод, при който не знаете адреса на ответника, и още много специфични случаи на развод. В случай, че живеете в чужбина, адвокат Илиева може да извърши развода Ви без да е необходимо да присъствате на самото дело. Това означава, че няма се налага да удължите престоя си в България, повече от колкото искате.

Адвокат изпълнителни дела

Адвокат Илиева има дългогодишен опит в сферата на изпълнителното производство, което я прави най-добрия Ваш съветник и защитник в случай, че имате образувано дело при ДСИ или ЧСИ. Ако сте теглили бързи кредити и не знаете как да постъпите, свържете се с адвокат Илиева и обсъдете заедно Вашия казус.

Адвокат проверка на наследство

Ако Ваш възходящ е починал (майка/баща) и Вие го наследявате, но не знаете дали наследявате повече права, отколкото задължение, задължително трябва да направите проверка на наследство. Единствено по този начин Вие ще разберете дали имате повече активи, отколкото пасиви в наследствената маса. Не се колебайте да се свържете с адвокат Цар Калоян – адвокат Славяна Илиева за цялостна проверка на Вашето наследство!

Свържете се с адвокат Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта и запишете час за консултация.

Please follow and like us:
Pin Share

Powered By WordPress | Lawyer Firm WordPress Theme

YouTube
LinkedIn
Share