Loading...

Бракоразводен адвокат Кубрат

Ако се нуждаете от услугите на опитен бракоразводен адвокат Кубрат, свържете се с адвокат Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта и запишете час за консултация. Адвокат Славяна Илиева е регистриран адвокат в Адвокатска колегия Разград, като адреса на кантората е град Разград, улица Марица 1, офис 39. Консултацията може да бъде извършена както на място в кантората, така и по телефона. Същото се отнася и до подготовката на документите на развод. Не е нужно да идвате на място в кантората в Разград, за да бъдат подготвени всички необходими документи за развод. Достатъчно е да имате на разположение компютър и имейл, чрез който да изпратите нужните документи на имейл slavyana.ilieva@gmail.com. Ако това е предпочитания вариант за Вас, трябва да знаете, че задължително документите, които ще изпратите на адвокат Илиева по имейл, трябва да сканирани на скенер – не може да са сканирани с телефон, използвайки такова приложение, или снимани с телефон.

Какви документи са нужни за развод?

Нужните документи за развод по взаимно съгласие са лична карта, удостоверение за сключен граждански брак, актове за раждане на децата ( в случай, че имате родени такива по време на брака), нотариален акт (ако имате придобит такъв по време на брака), голям талон на МПС (ако имате придобито МПС по време на брака).

Когато се отнася до развод по исков ред вероятно ще се наложи представянето на допълнителни документи, които ще се определят спрямо всеки конкретен случай.

Бракоразводен адвокат Кубрат – специфични случаи на развод

Ако сте сключили граждански брак в чужбина, ако сте сключили граждански брак с чужденец в чужбина, ако живеете извън България и нямате възможност лично да присъствате на делото за развод, ако смятате, че Вашия случай е по-специфичен е се нуждае от специално внимание, не се колебайте да се свържете с бракоразводен адвокат Кубрат – адвокат Славяна Илиева. Свържете се с адвокат Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта и запишете час за консултация.