Loading...

Правни услуги за японци в България

Всеизвестен факт е че жителите на Япония се чувстват силно свързани с България и българската култура. Има десетки японски семейства, които живеят в България и се чувстват изключително добре приети тук. Тъй като дълбоко уважавам японските традиции и култура, бих се радвала да се свържат с мен жители от Япония, нуждаещи се от правни услуги за японци в България. Работните ми езици са английски и български, като мога да бъда полезна в различни сфери на правото.

Колко японци са посетили България през 2022 година?

Реших да направя проучване какъв е броят на японците, които трайно са се установили в България към 2023 година. За съжаление, въпреки задълбоченото ми проучване, не успях да открия подобна статистика. Единствената информация, близка до търсената от мен, е брой японци, посетили България през 2022 година. През 2022 година страната ни са посетили 3818 японци, като най-голям брой посетили страната ни японци е през август и септември 2022 г.

Какви правни услуги за японци в България извършва адвокат Илиева?

Ако искате да закупите недвижим имот или моторно превозно средство, но не знаете как – възползвайте се от услугата правни услуги за японци в България. Адвокат Илиева ще направи пълно проучване на имота и на документите, които й представите, ще изготви предварителния договор за покупко-продажба, както и окончателния. Също така, адвокат Илиева ще Ви съдейства за подготовката на договор за покупко-продажба на МПС, като ще Ви обясни какво трябва да направите след като закупите моторното превозно средство.

Ако искате да регистрирате фирма в България, може да се свържете с адвокат Илиева. Адвокат Илиева ще подготви нужните документи за регистрация на фирма от чужденци в България и ще изготви пълномощно, нужно за регистрация.

Каквито и въпроси и неясноти да имате, свързани с българското законодателство, не само описаните по-горе, свържете се с адвокат Илиева. За да извършите консултация с адвокат Илиева не е необходимо да идвате на място в кантората. Свържете се с адвокат Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта и запишете час за консултация. Консултацията може да бъде извършена и по телефона, по Viber, Messanger или WhatsApp.