Loading...

Развод онлайн – Развод по взаимно съгласие без присъствие в съда

Развод онлайн – най-новата услуга, предлагана от адвокат Славяна Илиева – специалист в сферата на семейното право! Какво представлява процедурата по развод онлайн?

Развод онлайн е услуга, която може да бъде осъществена само когато и двамата съпрузи са съгласни на развод по взаимно съгласие. За целта е необходимо да се свържете с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта. Запишете час за консултация. Консултацията може да бъде извършена както на място в кантората, така и онлайн – чрез телефонен разговор, обаждане в Messanger, Viber или Whatsup.

Какви документи трябва да подготвите за развод онлайн?

Първо нека направим едно уточнение – българската съдебна система не позволява процедурата по развод да бъде извършена извънсъдебно. Задължително документите за развод се подават в съда. Образува се гражданско дело и се насрочва дата за открито съдебно заседание. Делото завършва с решение за развод.

Това, което може да бъде извършено онлайн, е цялостна подготовка на всички необходими документи за развод – изготвяне на пълномощно за развод, изготвяне на споразумение по чл. 51 от Семейния кодекс и т.н.

Адвокат Славяна Илиева се специализира в процедура развод онлайн, особено подходяща за клиенти, които живеят в чужбина. Не е необходимо да се връщате до България, за да се разведете. Адвокат Илиева ще Ви съдейства това да се извърши без Вашето физическо присъствие, както в съдебната зала, така и на територията на България. Да, това е възможно!

Каква е разликата между развод по взаимно съгласие и развод по исков ред?

Разбира се, разликите са много, но може би най-важната и най-съществената е, че разводът по взаимно съгласие е много по-бърз, емоционално ненатоварващ и евтин, в сравнение с развод по исков ред. При развод по взаимно съгласие не се разпитват свидетели, не се търси вина за разстройството на брака и в повечето случаи протича само с едно открито съдебно заседание.

Ако смятате, че развод онлайн е точно това, което отговаря на Вашите нужди, свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта. 

Често задавани въпроси на тема развод
Минимална издръжка за дете 2024 година
Развод по време на бременност