Loading...

Онлайн консултация с адвокат

Ако се нуждаете от онлайн консултация с адвокат във връзка с развод по взаимно съгласие или по исков ред, развод в България при брак, сключен в чужбина, развод по взаимно съгласие от чужбина, развод с чужденец, образуване на дело за издръжка, родителски права и режим на лични отношения, образуване на дело за увеличение на издръжка за дете, свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта и запишете час за консултация. Консултацията може да бъде извършена както на място в кантората, така и по телефона, Viber или WhatsUp.

Онлайн консултация с адвокат – опишете Вашия казус

Разберете какви са необходимите документи за развод или за издръжка за дете, колко време отнема самата процедура и какъв е адвокатския хонорар за дело за развод или за издръжка на дете! За да бъде максимално полезна и пълноценна консултацията, опишете Вашия казус на имейл предварително, преди да се свържете с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410. Ако нямате възможност да го направите, не се притеснявайте! Свържете се на посочения телефонен номер и обяснете подробно Вашия казус.

Онлайн адвокат за живеещите в чужбина

Ако сте се установили трайно на територията на друга държава, но желаете разводът Ви да бъде извършен в България, или обмисляте да се завърнете в България, свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410! Адвокат Илиева има богат опит в работата си с наши сънародници, живеещи извън границите на България!

Какви са предимствата на онлайн консултация с адвокат?

Чрез услугата онлайн консултация с адвокат Вие може да получите отговорите на всички Ваши въпроси в удобно за Вас време. Също така не сте обвързани физически с Вашето лично присъствие на място в офиса на адвокат Илиева. Чрез онлайн консултация с адвокат Вие може да се възползвате от професионално правно обслужване на територията на цялата страна, а също – и извън нейните граници!

Каква е цената на услугата онлайн консултация?

Цената на услугата онлайн консултация се определя спрямо спецификите на конкретния казус. След запознаване с казуса, ще получите конкретно ценово предложение.

Бърз развод от чужбина
Развод при изневяра
Развод онлайн – Развод по взаимно съгласие без присъствие в съда