Loading...

Започни да живееш СЕГА

Наближаването на Новата година е период на преосмисляне на нашия житейски път. Там ли се намираме, където искаме да бъдем? Това АЗ ли съм? Така ли искам да продължавам да живея? Понякога просто трябва да седнем и да създадем съдбата си на чисто бял лист. Време е да си кажем – Да, брака ми отдавна е изчерпан. Време е да се разделим и да изградя живота си, такъв какъвто искам и какъвто заслужавам той да бъде.

Може би отдавна си мечтаем да заживеем в нов дом, но се страхуваме да направим крачката. Не сме запознати със стъпките, които ще ни доведат до мечтания дом и това ни плаши. Именно незнанието ни кара да се чувстваме малки и безсилни – такива, каквито всъщност не сме!

Има и по-дълбоки рани, загнездили се дълбоко в нашето подсъзнание, които не ни пускат да продължим напред. Може да сме подложени на домашно насилие или да сме понесли обиди, които не само не заслужаваме, но и са оставили в нас чувство за несправедливост, чувство за накърнено достойнство и чест.

Именно в такива моменти човек има нужда от партньор, с който да премине през прехода към новия си живот, по-лесно. Искрено вярвам, че аз съм Вашия довереник, с чиято помощ може да поставите истинско ново начало с началото на Новата година. За мен, да бъда адвокат е мисия – мисията да помагам на хората в трудни за тях моменти. Дори и да звучи като клише, заедно можем повече!

Доверете ми се и нека заедно поставим началото на Вашия нов щастлив успешен живот! Ако сте решили да поставите край на брака си, свържете се с мен на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта. Ако искате да получите повече информация относно покупката на имот от ЧСИ – не се колебайте да ме потърсите. Готова съм да отговоря на всички Ваши въпроси, а също така и да Ви съдействам с подаването на документите за участие в публична продан.

Ще се радвам да завършим 2023 година, поставяйки ново начало във Вашия живот!

Please follow and like us:
Pin Share
YouTube
LinkedIn
Share