Loading...

Защита от частен съдебен изпълнител – ЧСИ

Адвокат Славяна Илиева предлага съдействие и правна защита от частен съдебен изпълнител на своите клиенти в област Разград. Всеки човек, без значение дали е в позицията на длъжник или кредитор, има право на защита от добър адвокат с опит в изпълнителното производство, какъвто е адвокат Илиева.

Повечето хора, попаднали в ролята на длъжници, се чувстват напълно безпомощни и безсилни пред това, което им се случва. А това не трябва да е така. Важно е да запомните, че частния съдебен изпълнител не е всеможещ и всевиждащ. Той следва процедури, определени в закона. В случай на неспазване на предвидените процедури – например неспазване на определен срок или липса на уведомяване на длъжника за извършени от частния съдебен изпълнител действия, те могат да бъдат обжалвани.

Защита от частен съдебен изпълнител – ЧСИ – кога е нужна?

Голяма част от длъжниците на ЧСИ са поръчители на чужд дълг, живеещи с постоянно чувство за явна несправедливост спрямо тях. Това са бивши съпрузи, които продължават да изплащат дълга на бившия си партньор, макар вече да не поддържат никаква връзка с него. Това са бивши приятели или лица, които нямат никаква представа какво означава да си поръчител. Понякога длъжници са наследниците на починал длъжник, които разбират за дълга на наследодателя си едва след получаване на покана за доброволно изпълнение. И да, всички тези лица имат нужда от защита от частен съдебен изпълнител.

Адвокат защита от ЧСИ Разград

Ако тези ситуации описват точно Вашия случай, свържете се с адвокат Славяна Илиева и потърсете защита от частен съдебен изпълнител. Адвокат Илиева има дългогодишен опит в изпълнителното производство, като е запозната в детайли с всички етапи от образуване на изпълнително дело, изпращане на покана за доброволно изпълнение, налагане на запори и възбрани, извършване на опис на движимо и недвижими имущество, изнасяне на имот на публична продан, вдигане на запори/ възбрани, и прекратяване на изпълнително дело.

Свързвайки се с адвокат Славяна Илиева, Вие ще получите отговори на всички Ваши въпроси. Адвокат Илиева ще прегледа документите, които и предоставите, ако разполагате с такива. Също така, тя ще дойде заедно с Вас, в кантората на ЧСИ и ще прегледа всички документи по делото. След това адвокат Илиева ще изготви план за ефективна защита от частен съдебен изпълнител. Свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта.