Loading...

Покупка на имот без брокер

Повечето хора предпочитат покупка на имот без брокер, защото по този начин спестяват хиляди левова от комисионна за брокера. Разбира се, при такава покупка, задължително трябва да се свържете с адвокат, който да провери документите за собственост на имота, да направи проверка за тежести върху имота, а също така и да изготви нотариалния акт. Свързвайки се с адвокат Славяна Илиева, Вие може да разчитате, че тези действия са извършени по възможно най-добрия начин, с внимание към детайла и изключително ниво на професионализъм. Нещо повече – стойността на тези услуги е стриктно изчислена спрямо Тарифата за минимални размери на адвокатски възнаграждения, и ще бъде съобразена с цената на имота.

Какво трябва да знаете при покупка на имот без брокер?

При покупка на имот без брокер ще трябва да отделите повече време за търсене на идеалния за Вас имот. Но това си има своите плюсове. Много често, с цел да не изгубят клиент, брокерите им казват „Имам имот, който ще ти хареса.“ или „Перфектният имот за Вас!“, и в последния момент се оказва, че този имот е продаден. Това, естествено, е брокерски трик, с който брокерите целят да привлекат Вашето внимание, и „междувременно“ да Ви покажат още 5-10 имота, които те предлагат, надявайки се, да изберете някой от тях, и да си приберат „тлъста“ комисионна.

За да си осигурите изрядна документация при изповядване на сделката при покупка на имот без брокер, свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта, и запишете час за консултация. Адвокат Славяна Илиева ще Ви осигури пълна информация какъв набор документи е нужен, за да бъде сключена покупко-продажбата на имот, а също така може да Ви представи и какви налични имоти има за продажба на търг от ЧСИ към момента. Както може би знаете, при покупка на имот от ЧСИ може да си осигурите добър недвижим имот на по-ниска цена от пазарната.

Ако имате въпроси относно покупка на имот, или ако вече сте си избрали точния имот за Вас, и се интересувате от подготовка на нотариален акт и документи за изповядване на сделката, свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта.

Прехвърляне на имот срещу издръжка и гледане
Дарение на недвижим имот
Please follow and like us:
Pin Share
YouTube
LinkedIn
Share