Loading...

Адвокат семейно право

Какви качества трябва да притежава един добър адвокат семейно право? Не смятам, че само опита и познанията са достатъчни, за да работиш в тази толкова специфична сфера на правото. Трябва да бъдеш отчасти адвокат, за да обмислиш всички аспекти на всеки конкретен случай, отчасти психолог, за да знаеш как да подходиш по най-деликатния начин, но най-важното е, че трябва да бъдеш човек, който разбира проблемите на своите клиенти и търси най-доброто решение за тях!

Добър адвокат семейно право – индивидуален подход към всеки клиент

Адвокат Славяна Илиева е този адвокат семейно право, от който се нуждаете! Винаги внимателна, разбираща и изслушваща своите клиенти, предлагащи най-адекватните и най-бързите решения, адвокат Илиева е специалист, на който може да се доверите! Завършила Великотърновски университет „Св.св. Кирил и Методий“, владееща английски и български език, адвокат Илиева специализира в сферата на семейното и наследственото право, като работи както с българи, така и с чужденци. Комуникацията с адвокат Илиева може да протече както чрез лична среща в нейния офис, така и чрез имейли, телефонни разговори или разговори по Viber или Messanger. Ако имате въпроси относно конкретен казус, не се колебайте да се свържете с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта.

Компетентна правна помощ

Адвокат Славяна Илиева поема и по-нестандартни случаи на разводи, каквито са развод, при сключен брак в чужбина, развод с чужденец, развод при сключен брак в чужбина с чужденец, развод без знанието на адреса на ответната страна, развод без съгласието на единия, развод, при който ответната страна се бори да запази брака, развод по взаимно съгласие, развод по исков ред и още много други!

Запишете час за консултация!

Ако търсите добър адвокат семейно право, свържете с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта.

Please follow and like us:
Pin Share
YouTube
LinkedIn
Share