Loading...

Добър адвокат Търговище

Ако сте в търсене на добър адвокат Търговище, тук сте попаднали на правилното място. Адвокат Славяна Илиева специализира в сферата на семейното и наследственото право, а също така има и дългогодишен опит в изпълнителното производство, оказвайки съдействие както на взискатели, така и на длъжници. За да запишете час за консултация, свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта.

Бракоразводен адвокат Търговище

Ако чувствате, че с брака Ви е свършено и е излишно да продължавате живота си с този човек, време е да се обърнете към добър бракоразводен адвокат, който ще Ви обясни как протича процедурата по развод; каква е разликата в самата процедура по развод по взаимно съгласие и развод по исков ред; каква е разликата в продължителността на двата вида развод; каква е разликата в цената; какви документи е необходимо да подготвите, за да задействате процедура по развод. За да запишете час за консултация и подготовка на документи за развод, свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта.

Адвокат срещу ЧСИ Търговище

Без значение дали сте взискател или длъжник по изпълнително дело, Вие се нуждаете от добър адвокат Търговище, който има цялостен поглед върху действията, които трябва да бъдат предприемани или вече са предприети по изпълнителното дело. За да бъде прекратено Вашето изпълнително дело, за да бъде спрян насрочен опис на движимо или недвижимо имущество, за да бъде вдигнат запор върху МПС или банкова сметка, свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта.

Добър адвокат Търговище – запишете час за консултация

Освен горепосочените услуги, може да разчитате на адвокат Славяна Илиева за проучване и даване на мнение по изпълнително дело, подаване на жалба срещу незаконосъобразни действия на ЧСИ, отказ от наследство, проучване на наследство, доброволна и съдебна делба, и още много действия в сферата на гражданското право.

За да запишете час за консултация, свържете се с адвокат Славяна Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта.

Адвокат семейно право
Развод по исков ред – въпроси и отговори
Увеличение на издръжка на дете
Please follow and like us:
Pin Share
YouTube
LinkedIn
Share