Loading...

Бракоразводен адвокат – Статистика брой разводи 2022 година

Интересно ми да следя различни статистики относно отношенията между хората и семейството. Една от тези статистики е брой разводи 2022 година. Като бракоразводен адвокат, често сравнявам броя разводи през годините, за определени области, определена поредност сключен брак, наличие на деца в семейството и т.н.

Трагичната статистика е, че с всяка следваща година, броят разводи за страната нараства. Намалява ценността на дома, намалява сякаш моралната отговорност и отдаденост към брачния партньор. Намалява уважението, намалява лоялността. Деградация на семейната институция във всеки морален аспект.

Друго е тревожното. Все повече млади семейства се развеждат едва година-две след сключването на брака. Току що след като им се е родило дете. Сякаш не са били подготвени за тази отговорност или за тази си роля в семейството. Дали се женят прибързано или не са познавали истински партньора си? Задавам си тези въпроси, без да мога да дам категоричен отговор. Вярвам, че човешките ценности са се изменили. В настоящия момент егото на човека е по-голямо отколкото отговорността към семейството, и дори – към децата. Дали технологиите са причина за по-чести проблеми в семейството? – не бих казала, те по-скоро допринасят за назряването на проблема, но бих определила като първопричина.

Брой разводи 2022 година за Разград

Тъй като аз съм практикуващ бракоразводен адвокат в област Разград (и не само), живо ме интересува брой разводи 2022 година в Разград. Както статистиката сочи, през 2022 година в Разград е имало 179 развода, като за 158 от брачните двойки това е бил първи по ред развод. За 16 от тях – е бил втори, а за 3 – трети или пореден. За две от брачните двойки не разполагаме с такава информация. През 2021 година броят разводи за Разград е бил 167, което показва че през следващата година имаме лек прираст в този отрицателен аспект на семейните отношения.

Бракоразводен адвокат Разград

Аз вярвам, че моята роля като бракоразводен адвокат Разград, е не само да се погрижа развода на моите клиенти да премине гладко и без негативни емоции, но и да бъда тяхна подкрепа в този тежък период, през който преминават. Всеки развод, който минава през кантората ми, е специален, индивидуален и ме докосва истински. За мен процедурата по развод не е стандартен комплект документи, които се подават в съда. Разводът е много по-емоционален, и аз винаги съм готова да изслушам и подкрепя моите клиенти.

Ако искате да се консултирате с бракоразводен адвокат и искате адвокат Славяна Илиева да се заеме с Вашия развод, свържете се с адвокат Илиева на телефон 0895071410 или чрез контакт формата в сайта. 

Присъждане на издръжка за минал период
Развод по време на бременност
Развод от чужбина – възможен ли е?
Please follow and like us:
Pin Share
YouTube
LinkedIn
Share